Και τώρα… η Ντόρτμουντ

Με την ψυχολογία στα ύψη και απόλυτα συγκεντρωμένη θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους μετά το 2-1 επί της Αταλάντα στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Με την ψυχολογία στα ύψη και απόλυτα συγκεντρωμένη θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους μετά το 2-1 επί της Αταλάντα στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η Κυρία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μιλιάτσιο στο 25′, αλλά «γύρισε» το ματς πριν το τέλος του ημιχρόνου και επέστρεψε στις νίκες.


Ο Γιορέντε μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε για τους «μπιανκονέρι» στο 39′ και ο Πίρλο με φοβερό σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 45′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η πρωτοπόρος Γιουβέντους πήγε στους 57 βαθμούς και το +10 προσωρινά από τη δεύτερη Ρόμα.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες, Πίρλο, Παντόιν, Μαρκίζιο, Περέιρα, Πογκμπά (65′ Λίχτσταϊνερ), Τέβες (89′ Κομάν), Γιορέντε (74′ Άλβαρο Μοράτα)


Αταλάντα (Κολαντουόνο): Σπορτιέλο, Σκαλόνι, Ντραμέ, Εμάνουελσον, Μπελίνι, Μαζιέλο, Τζαμπακόστα (51′ Ντ’ Αλεσάντρο), Μιλιάτσιο, Τσιγκαρίνι, Μπαζέλι (83′ Γκόμες), Ντένις (71′ Μποακί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.