Serie A: Νίκη με ανατροπή για Κάλιαρι και Τζένοα

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια κατάληψης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, έχασε η Αταλάντα, με την ομάδα του Μπέργκαμο να προηγείται, αλλά τελικά να ηττάται 2-1 στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι.

Στο άλλο ματς της 31η ς αγωνιστικής, είχαμε και εδώ νίκη με ανατροπή για την ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά Τζένοα, επί της Βερόνα που «καιγόταν» για τη νίκη, αλλά τελικά δεν πήρε τίποτα από το ματς και παρέμεινε μόλις έναν βαθμό, πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη.

Η Αταλάντα που προερχόταν από ήττα 1-0 από την Φιορεντίνα στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13ο λεπτό με τον Τζιανλούκα Σκαμάκα. Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός σκόραρε για 8η φορά στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη, καθώς είχε βρει δίχτυα και στη νίκη 3-0 επί της Νάπολι την περασμένη εβδομάδα.

Πριν εκπνεύσει το πρώτο 45λεπτο, η Κάλιαρι έφτασε στην ισοφάριση, με τον Σομουρόντοφ να μπαίνει μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να σερβίρει στον Αουτζέλο για το 1-1. H μεγάλη ανατροπή για την Κάλιαρι ήρθε στο 88ο λεπτό με τον Νίκολας Βιόλα, ο οποίος σκόραρε για το τελικό 2-1, μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται τώρα στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπερνώντας τέσσερις ομάδες (Ελλάς Βερόνα, Έμπολι, Ουντινέζε και Λέτσε). Η Αταλάντα, από την άλλη, απομακρύνθηκε και από την πέμπτη θέση που υπερασπίζεται η Ρόμα, με πέντε βαθμούς να χωρίζουν πλέον τις δύο ομάδες.

Στο «Marcantonio Bentegodi» είχαμε ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Βερόνα προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μπονατσόλι, μετά την ασίστ του Λάζοβιτς, αλλά η Τζένοα μέσα σε 13 λεπτά έκανε την ανατροπή. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε ο Εκουμπάν και στο 58΄ ο Άλμπερτ Γκούντμουντσον έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Για τρίτο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η ομάδα της Γένοβας, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τη Βερόνα, που παραμένει σε μεγάλο κίνδυνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.