Γιουβέντους: Συμφωνία με Τιάγκο Μότα

Η Γιουβέντους έφτασε σε αρχική συμφωνία με τον προπονητή της Μπολόνια Τιάγκο Μότα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι η Γιουβέντους έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον προπονητή της Μπολόνια Τιάγκο Μότα, ο οποίος είναι ο κύριος και ίσως ο μοναδικός, υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την επόμενη σεζόν.

Ο γεννημένος στο Λιβόρνο προπονητής έχει ένα χρόνο στο συμβόλαιό του στο «Allianz Stadium», αλλά σύμφωνα με το Calciomercato, ο Αλέγκρι θα αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την αναφερόμενη συμφωνία μεταξύ της «Γηραιάς Κυρίας» και του Μότα, αλλά η ιταλική εφημερίδα επιμένει ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια.

Το συμβόλαιο του Μότα με τη Μπολόνια λήγει στο τέλος της σεζόν και ο πρώην Ιταλός διεθνής αρνήθηκε να δεσμεύσει το μακροπρόθεσμο μέλλον του με τους «Ροσομπλού». Μπολόνια και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Στάδιο Ρενάτο Νταλ’ Άρα», στην τελευταία ίσως αναμέτρηση του Μότα απέναντι στους «μπιανκονέρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.