Ολιβιέ Ζιρού: «Επίσημο» το ενδιαφέρον από MLS

Ο αστέρας της Μίλαν Ολιβιέ Ζιρού φέρεται να έχει λάβει επίσημη πρόταση να ενταχθεί στην LAFC με ελεύθερη μεταγραφή με τον συμπατριώτη του Ούγκο Λορίς να πιέζει για επανένωση στο MLS.

Ο σύλλογος του MLS, LAFC έστειλε στον επιθετικό της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού, μια επίσημη πρόταση συμβολαίου ενόψει μιας πιθανής ελεύθερης μεταγραφής το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ζιρού στη Μίλαν λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, οπότε μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα του MLS χωρίς κανένα κόστος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η LAFC οδηγεί την κούρσα για την υπογραφή του Παγκοσμίου πρωταθλητή, ακόμη κι αν ο πρώην επιθετικός των Τσέλσι και Άρσεναλ έχει λάβει υψηλότερες προσφορές. Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο συμπατριώτης του Ούγκο Λορίς που άφησε την Τότεναμ, πιέζει ώστε να ξανασυναντηθούν στο Λος Άντζελες.

Αρκετές πηγές στην Ιταλία ισχυρίζονται ότι ο Ζιρού μπαίνει στον πειρασμό να ενταχθεί στο MLS στο τέλος του συμβολαίου του με τη Μίλαν στις 30 Ιουνίου 2024. Ο Ζιρού εντάχθηκε στη Μίλαν από την Τσέλσι το 2021 και έχει σκοράρει 46 γκολ σε 121 εμφανίσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.