Μόντσα – Κάλιαρι 1-0: Ο Μαλντίνι την κάνει να “ονειρεύεται” (highlights)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Μόντσα.

Το γκολ του Μαλντίνι, το πρώτο του μετά τον Δεκέμβριο, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Παλαντίνο. Η Μόντσα, με αυτό το τρίποντο, συνεχίζει να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Μόντσα είχαν τις ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Ντάνι Μότα να κάνει ένα σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Λίγα λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ναντέζ να επιχειρεί μια σέντρα, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 42′ η Μόντσα βρήκε το γκολ, με τον Μαλντίνι να εκτελεί φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι». Το σκορ στα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε με τον Μαρτσεράνο να σφυράει για τελευταία φορά στο Μπριάντεο για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Μότα να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ στο 51’, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 65’ ο Λαπαντούλα απείλησε αλλά ο Ντι Γκρεγκόριο σταμάτησε τον Περουβιανό επιθετικό. Δύο λεπτά μετά το επιθετικό κρεσέντο της Κάλιαρι συνεχίστηκε με τον Σαμουρόντοφ να εκτελεί αλλά αστόχησε. Στο 68’ η Κάλιαρι ισοφάρισε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 85’ η Μόντσα παραλίγο να κάνει το 2-0 με τον Κολόμπο να βλέπει το σουτ του να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ να μένει στο 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική η Μόντσα θα παίξει απέναντι στην Τορίνο (30/3, 16:00), ενώ η Κάλιαρι θα υποδεχτεί την Ελλάς Βερόνα (1/4, 16:00).

Οι Συνθέσεις:

Μόντσα  (Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο- Μπιριντέλι (75′ Καλντιρόλα), Ίτσο, Μάρι, Καρμπόνι- Πεσίνα, Μπόντο- Κολπάνι (75′ Καμπόνι), Μαλντίνι (63′ Ζέρμπιν), Μότα (63′ Γκαλιαρντίνι)- Τζούριτς (82′ Κολόμπο)

Κάλιαρι (Ρανιέρι): Σκούφετ- Ζάππα, Βιτέσκα, Ντοσένα, Αουγκέλο (84′ Αουγκέλο)- Ντέιολα (88′ Βιόλα), Μακουμπού (46′ Πράτι)- Γιάνκτο (46′ Οριστάνιο), Σομουρόντοφ (84′ Μουτανντούα), Νάντεζ- Λαπαντούλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.