Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα 1-1: Βαθμός “χρυσάφι” για τους φιλοξενούμενους (highlights)

Σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Σαλέρνο.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Ούντινε, η Σαλερνιτάνα πήρε έναν βαθμό απέναντι στην αξιόμαχη Ουντινέζε.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ουντινέζε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να προσπαθεί να πετύχει κάποιο γκολ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που είχαν την πρώτη απειλητική ευκαιρία με τον Τσάουνα να αστοχεί στο 8’. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ. Από μεριάς Ουντινέζε ο Λορέντζο Λούκα είχε την καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αλλά ο Οτσόα ήταν σε ετοιμότητα, πραγματοποιώντας μια τρομερή επέμβαση. Στο 37’ η Ουντινέζε είχε άλλη μια φοβερή ευκαιρία με τον Λόβριτς να παίρνει την ασσίστ από τον Τοβέν, αλλά ο Κροάτης αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Καμαρά να πιάνει ανάποδο ψαλίδι, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Μεξικανό τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 52’ με τον Τοβέν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 66’ η Ουντινέζε μένει με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Εμποσέλε. Ο Τσάουνα στο 70’ σούταρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 72’ ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και στη θέση του μπήκε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Στο 88’ η Σαλερνιτάνα είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα αλλά ο Ικουεμέσι αστόχησε με κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική η Ουντινέζε θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» (11/3, 21:45), ενώ η Σαλερνιτάνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κάλιαρι (9/3, 16:00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.