Μπολόνια – Σασουόλο 4-2: Νίκη… δια πυρός και σιδήρου (highlights)

Η Σασουόλο... κοίταξε στα μάτια την Μπολόνια αλλά τελικά "λύγισε" στο "Ρενάτο Νταλάρα", χάνοντας 4-2 στον αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A΄

Μέχρι το 83΄ το σκορ μεταξύ Μπολόνια και Σασουόλο ήταν ισόπαλο 2-2. Το γκολ του Φέργκιουσον στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αλλά και εκείνο του Σαλεμάκερς τρία λεπτά αργότερα (86΄) ξεκλείδωσαν την άμυνα των φιλοξενούμενων που στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι στο φαβορί της αναμέτρσης.

Στο 13΄ ο Θόρσβεντ έδωσε προβάδισμα στους “neroverdi” εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Μπολόνια, Λούκας Σκορούπσκι.
Ο Ζίρκζε στο 24΄ ισοφαρίζει σε 1-1, αλλά στο 34΄ ο Βολπάτο με ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ, έδωσε εκ΄ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2).



Ο Φαμπιάν στο 73΄ έφερε το ματς στα ίσα και μέχρι το 83΄ η Σασουόλο κρατούσε με… νύχια και με δόντια το σκορ. Τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια σαφώς ποιοτικότερη αντίπαλο.



Η Μπολόνια επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική και είναι σε απόσταση αναπνοής από μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ αντίθετα η Σασουόλο εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.






Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.