Ουντινέζε – Μίλαν 2-3: Με Όκαφορ στο φινάλε! (highlights)

Η Μίλαν πέρασε δύσκολα από το Φρίουλι με γκολ του Όκαφορ στις καθυστερήσεις και παρέμεινε αήττητη μέσα στο 2024 στη Serie A.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ προς στο τέλος του ημιχρόνου με τον Άγγλο μέσο, Λόφτους – Τσικ να φτάνει τα 3 γκολ με την φανέλα των «ροσονέρι» (0-1, 37ο λεπτό). Η Ουντινέζε αντέδρασε και βρήκε άμεση απάντηση με τον 21χρονο Σέρβο Λάζαρ Σάμαρτζιτς που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (1-1, 42ο λεπτό). Αυτά στο αγωνιστικό κομμάτι…

Στα άσχημα και δυσάρεστα της αναμέτρησης, η αποχώρηση του Μενιάν και η μικρή διακοπή για ρατσιστικά συνθήματα απέναντι στο Γάλλο διεθνή τερματοφύλακα της Μίλαν. Ο διαιτητής σταμάτησε φυσικά το παιχνίδι που συνεχίστηκε μόλις επέστρεψε ο Μενιάν.

Η αλλαγή του Φλοριάν Τοβέν στη θέση του Περέϊρα, έφερε το γκολ της Ουντινέζε που γύρισε το ματς με τον Γάλλο στην εκκίνηση του ημιχρόνου (2-1, 62ο λεπτό). Ο Λούκα Γιόβιτς που μπήκε στη θέση του Ζιρού, ισοφάρισε 8 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και η μια ακόμα αλλαγή του Πιόλι, ο Ελβετός Όκαφορ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-3, 93ο λεπτό).

Ερχόμενη αγωνιστική η Μίλαν υποδέχεται στο Σαν Σίρο τη Μπολόνια (27/1), ενώ η Ουντινέζε ταξιδεύει στο Μπέργκαμο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αταλάντα (27/1).

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Τσιόφι): Οκόγε, Κρίστενσεν, Πέρες, Ζοάο Φερέϊρα, Καμαρά (84′ Θαράγα), Εμποσέλε (60′ Εχιζίμπουε), Λόβριτς, Σάμαρτζιτς (60′ Παγέρο), Γουάλας, Περέϊρα (46′ Τοβέν), Λούκα (76′ Σαξές)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Γκάμπια, Κερ, Καλάμπρια (75′ Φλορέντσι), Ερνάντεζ, Λόφτους – Τσικ, Αντλί, Ράιντερς (68′ Όκαφορ), Πούλισιτς, Ράφαελ Λεάο, Ζιρού (75′ Γιόβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.