Ουντινέζε-Μίλαν: Ρατσιστική φραστική επίθεση στον Μενιάν και διακοπή δέκα λεπτών στο «Φριούλι»! (video)

Η αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Μίλαν διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά, λόγω της αποχώρησης του Μάικ Μενιάν από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από τις ρατσιστικές προσβολές που δέχθηκε από την κερκίδα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αρχικά δεν διέκοψε το παιχνίδι, αναγκάστηκε να το κάνει όταν παίκτες της Μίλαν πήγαν με τον συμπαίκτη τους στα αποδυτήρια.

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται και να εξαλειφθούν μια για πάντα από τα γήπεδα όλου του κόσμου! Η αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Μίλαν στιγματίστηκε ύστερα από τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Μάικ Μενιάν από οπαδούς των γηπεδούχων, με συνέπεια τη διακοπή του για περίπου δέκα λεπτά.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας δέχθηκε προσβολές από την κερκίδα στο πρώτο μέρος και ενημέρωσε τον διαιτητή, ο οποίος δεν προέβη αρχικά σε κάποια ενέργεια. Ο Μενιάν στο 33ο λεπτό πήρε το… νόμο στα χέρια του, αποχώρησε για τα αποδυτήρια και κάποιοι συμπαίκτες του τον ακολούθησαν.

Ο διαιτητής (Μαρέσκα) τότε διέκοψε το παιχνίδι μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά, οι παίκτες της Μίλαν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και το ματς συνεχίστηκε από το λεπτό που είχε σταματήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.