Αταλάντα – Φροζινόνε 5-0: Το «καθάρισε» από τα… αποδυτήρια

Τη «σκόρπισε» στους πέντε ανέμους. Ασταμάτητη η Αταλάντα διέλυσε την Φροζινόνε στο Μπέργκαμο.

Ένα τέταρτο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Τζιάν Πίερο Γκασπερίνι, να καθαρίσουν το παιχνίδι κόντρα στη Φροζινόνε για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Στα του παιχνιδιού, οι «μπεργκαμάσκι» ήταν καταιγιστικοί και προηγήθηκαν στο 6ο μόλις λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοπμάινερς. Λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι, πέτυχαν δύο γκολ ακόμη σε διάστημα δύο λεπτών. Πρώτα ο Έντερσον στο 13΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να έρθει στο 14′ ο Σαρλ ντε Κετελάρ να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, η Αταλάντα, όχι μόνο διαχειρίστηκε το προβάδισμα της χωρίς να κινδυνέψει, αλλά έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στο ματς με τον Τζαπακόστα να κάνει αρχικά το 4-0 και τον Χολμ να γράφει το τελικό 5-0 στο 91′ λεπτό.

Συνθέσεις

Αταλάντα: (Γκασπερίνι), Καρνεζέκι, Σκαλβίνι, Τζιμσίτι, Κολάσινατς (Χίεν, 54′), Χολμ, Ντε Ρον, Έντερσον ( Πάσαλιτς, 81′), Ρουτζέρι (Τζαπακόστα, 54′), Κοπμάινερς, Σαρλ ντε Κετελάρ (Μιραντσούκ, 63′), Σκαμάκα (Μουριέλ, 62′)

Φροζινόνε: (Ντι Φραντσέσκο), Τουράτι, Λιρόλα (Γκιντγιόμε, 46′), Οκόλι, Μπονιφάτζι, Λουζουάρντι (Ρομανιόλι, 46′) Ματζιτέλι (Μπουραμπιά, 75′), Μπαρενετσέα, Μπρεσιανίνι, Σοουλέ (Ιμπραχίμοβιτς, 83′), Σεντιρά, Χαρούι (Τζέλι, 46′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.