Ρόμα και Αταλάντα έμειναν στην ισοπαλία και δημιούργησαν… συνωστισμό στη μάχη της Ευρώπης!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα (1-1) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ρόμα και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλοι (1-1) και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την Μπολόνια, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο πήραν το προβάδισμα με τον Τεν Κοπμάινερς, ο οποίος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά στο 8′. Οι «μπεργκαμάσκι» κυριάρχησαν μέχρι και το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα κάνοντας συνεχόμενες φάσεις που όμως δεν έφεραν κάποια αλλαγή στο σκορ.

Στο 22′ ο Ντε Κετελάερε είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ωστόσο η “στρογγυλή θεά” έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Η Ρόμα ανέβασε ρυθμούς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κάρσντορπ στο 36′. Ωστόσο, η ομάδα μετά από πολλές προσπάθειες πέτυχε το 1-1 με τον Πάουλο Ντιμπάλα να στέλνει την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας στο 39′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «τζιαλορόσι» έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή και πάλι με τον Ντιμπάλα, αλλά η προσπάθεια του δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Λίγα λέπτά λεπτά αργότερα ο Σκαμάκα σκόραρε για την ομάδα της Αταλάντα αλλά το γκολ δεν μέτρησε για φάουλ. Μέχρι και το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.