Μπολόνια – Λάτσιο 1-0: Νίκη…με άρωμα Ευρώπης!

Η Μπολόνια επικράτησε με 1-0 της Λάτσιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, χάρη σε γκολ του Φέργκιουσον.

Η Μπολόνια πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Λάτσιο στο «Ρενάτο Νταλ Άρα», που την φέρνει στην έκτη θέση της βαθμολογίας του βαθμολογικού πίνακα του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι που δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία πέντε ματς που υποδέχτηκαν την Λάτσιο, χάρη στο γκολ του Φέργκιουσον στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, πήραν σπουδαία νίκη και με 6 ισοπαλίες και 4 νίκες βρέθηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας!

Η Λάτσιο είχε δοκάρι στο 5 με τον Καστεγιάνος ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία στο 16 για να κάνει το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι Λατσιάλι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούις Αλμπέρτο, άγγιξαν το γκολ, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι!

Οι φάσεις ήταν λιγοστές στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Φέργκιουσον ήταν αυτό που έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς στην Μπολόνια.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Μποκέμα, Καλαφιόρι, Λυκογιάννης(80΄Κρίσταινσεν), Φρόιλερ, Έμπισερ(73΄Μορό), Ορσολίνι, Φέργκιουσον, Σέλεμακερς(81΄Εντόι), Ζιρκζί(93 Φαμπιάν)

Λάτσιο: Προβεδέλ, Μάρουσιτς(48΄Πελεγκρίνι), Ρομανιόλι, Πάτριτς, Λαζάρι, Λούις Αλμέρτο, Ροβέλα, Γκεντουζί(81΄Καμάντα), Πέδρο(57΄Ζακάνι), Καστεγιάνος(57΄Ιμόμπιλε), Φελίπε Άντερσον(81΄Ίσακσεν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.