Ανακοινώνεται η τιμωρία του Τονάλι

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ιταλού ποδοσφαιριστή φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Εισαγγελία με τον άσο της Νιούκαστλ να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για σημαντικό διάστημα.

Ο Σάντρο Τονάλι αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα 10-12 μηνών, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός χαφ της Νιούκαστλ έχει παραδεχθεί πως στοιχημάτιζε όσο ήταν ποδοσφαιριστής της Μπρέσια και της Μίλαν (πάντα υπέρ της ομάδας του) παραβιάζοντας τους σχετικούς κανονισμούς που ισχύουν στη χώρα του.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Τονάλι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Εισαγγελία και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων 24 ωρών να ανακοινωθεί η τιμωρία του: 10-12 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων ενώ για 6-8 μήνες θα υπάρχει η υποχρέωση του Ιταλού μέσου να διδάσκει σε νεαρούς πώς να αποφεύγουν τον στοιχηματισμό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τονάλι χάνει το Euro 2024 (ακόμη η Ιταλία δεν έχει προκριθεί) ενώ στόχος των δικηγόρων του είναι να προλάβει την εκκίνηση της επόμενης σεζόν με τη Νιούκαστλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.