Ρόμα-Φροζινόνε 2-0: Επιτέλους νίκη! (hls)

Έβγαλε αντίδραση και... ξεκόλλησε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο

Με μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες και με πλέον πρόσφατο αποτέλεσμα στη Serie A τη βαριά ήττα από την Τζένοα (σ.σ. 4-1) η κατάσταση κάθε άλλο ως καλή μπορούσε να χαρακτηριστεί για τη Ρόμα πριν από το ματς με τη Φροζινόνε. Εντούτοις, χάρη στα γκολ των Λουκάκου και Πελεγκρίνι, στο 21′ και στο 83′ αντίστοιχα επέστρεψε στις νίκες και πλέον ανασαίνει καλύτερα εν όψει της συνέχειας….

Οι “Τζιαλορόσι” μπήκαν δυνατά στο ματς, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να βάλουν από νωρίς θεμέλια νίκης, ωστόσο ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που πρώτοι φλέρταραν με το προβάδισμα όταν ο Κούνι απώλεσε σημαντική ευκαιρία να “παγώσει” το Ολίμπικο.

Την αστοχία του αντιπάλου του τιμώρησε ο Λουκάκου λίγο μετά. Για την ακρίβεια στο 21′ ο διεθνής, θηριώδης Βέλγος επιθετικός με ατομική ενέργεια “άδειασε” τον αντίπαλό του και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Οι… πρωτευουσιάνοι δεν έριξαν ρυθμό, συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα.

Έφτασαν πολύ κοντά στο να πετύχουν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα αλλά ο Μποβέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τουράτι. Κάτι που έκανε ο Πελεγκρίνι στο 82′ προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμοί στις τάξεις των φίλων της ομάδας, που είδαν την ομάδα τους μετά από καιρό να σκαρφαλώνει στη 12η θέση της βαθμολογίας, δύο θέσεις πίσω από τη Φροζινόνε που έχει ένα βαθμό περισσότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.