Xατζηδιάκος: Το «αντίο» στην Άλκμααρ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αποχαιρέτισε και επίσημα την Άλκμααρ μετά από 13 χρόνια και οδεύει προς Ιταλία.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ΑΖ, στο παιχνίδι με την Μπραν για τα πλέι – οφ του Europa Conference League.

Μετά την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους στη διαδικασία των πέναλτι, ο Χατζηδιάκος μιλώντας στο ολλανδικό ESPN, ανακοίνωσε τη μετακόμιση στην Ιταλία:

«Αυτό είναι το αντίο μου στο κλαμπ. Πέρασα 13 όμορφα χρόνια εδώ. Ήρθα ως παίκτης της ακαδημίας. Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην πρώτη ομάδα, σε γεμάτα γήπεδα, στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Το κατάφερα και είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτό. Είμαι ευγνώμων σε όλους στο κλαμπ, με βοήθησαν αφάνταστα. Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο αντίο. Δε θα ήθελα να μπω σε ένα αεροπλάνο αύριο (σ.σ.: σήμερα), σκεφτόμενος ”τι θα γινόταν αν”, αυτό σκεφτόμουν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήθελα ένα ωραίο αντίο και τα παιδιά μου το έδωσαν. Από αυριο θα είμαι παίκτης της Κάλιαρι. Όλοι ήδη το ήξεραν, τώρα το ακούτε και από το στόμα μου. Θα παίξω στην Κάλιαρι, πετάω κατ’ ευθείαν από εδώ. Όλα έχουν τελειώσει, πάω εκεί για τέσσερα χρόνια. Η Κάλιαρι ήθελε να μου δώσει την ευκαιρία, η ΑΖ συνεργάστηκε καλά. Είμαι ευγνώμων και στα δύο κλαμπ γι’ αυτό».

Ο 26χρονος, είχε ενταχθεί στις ακαδημίες της Άλκμααρ το 2011 -προηγουμένως ήταν σε αυτές του Παναθηναϊκού– και από το 2015 ήταν μέλος της πρώην ομάδας.

Συνολικά αγωνίστηκε 212 φορές με την ΑΖ σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 9 ασίστ. Πλέον, θα αγωνίζεται στη Σέριε Α, υπό τις οδηγίες του Κλάουντιο Ρανιέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.