Νάπολι: Παίρνει σπουδαίο ταλέντο του ισπανικού ποδοσφαίρου (vid)

Αποτελούσε για τη Νάπολι, ίσως τον βασικότερο στόχο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και μετά από πολλές προσπάθειες καταφέρνει να τον κάνει δικό της.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας, συμφώνησε με τη Θέλτα Βίγκο για την απόκτηση του Γκάμπρι Βέιγκα και τώρα συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Οι “παρτενοπέι” ήταν σε στενή επαφή με την ισπανική πλευρά τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα είχαν υποβάλει πολλές προσφορές για την απόκτηση του 21 ετών μέσου, ο οποίος παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε θέση κεντρικού μέσου, την περασμένη περίοδο μέτρησε σε 36 αγώνες στη La Liga 11 γκολ και 4 άσιστ.

Η τελευτάια προσφορά της ιταλικής ομάδας άγγιζε τα 33 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων, αλλά απορρίφθηκε, ωθώντας τη Νάπολι στην απόφαση να αυξήσει περαιτέρω την προσφορα της.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Relevo, η Νάπολι συμφώνησε να πληρώσει στη Θέλτα Βίγκο ένα ποσό 36-37 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ευρώ σε πρόσθετα για την απόκτηση του Βέιγκα. Μάλιστα θα συμπεριληφθεί ρήτρα μελλοντικής μεταπώλησης 10%.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα, επιτρέποντας στον Βέιγκα να αρχίσει γρήγορα να ενσωματώνεται στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία στη Νάπολι, πριν από την έναρξη της σεζόν εναντίον της Φροζινόνε στις 19 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.