Ρόμα: «Θαμπώθηκε» ο Μουρίνιο με τον Αουάρ

Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μείνει εντυπωσιασμένος από το νέο απόκτημα της Ρόμα, Χουσέμ Αουάρ, μετά την πρώτη του εβδομάδα στην προπόνηση.

Ο 25χρονος Αλγερινός μέσος εντάχθηκε στους Ρωμαίους με ελεύθερη μεταγραφή αυτόν τον μήνα, δίνοντας τέλος σε μια συνεργασία με την Ολιμπίκ Λιόν. Η Ρόμα δεν πέτυχε το Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη σεζόν, χάνοντας από τη Σεβίλλη στα πέναλτι στον τελικό, έτσι στοχεύει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα στην ερχόμενη σεζόν και να επιστρέψει στο Champions League.

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο Αουάρ κατάφερε γρήγορα να κάνει έντονη εντύπωση στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος με τη δουλειά του 25χρονου στις πρώτες τέσσερις ημέρες. Ο Αλγερινός μέσος έχει ξεχωρίσει με τις τεχνικές του ικανότητες, τις κινήσεις του μέσα και έξω από την μπάλα και την προθυμία του να συμμετέχει στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ligue 1, ο Αουάρ σημείωσε 41 γκολ και έδωσε 36 ασίστ σε 233 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.