Λάτσιο-Λέτσε 2-2: Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Σάρι (vids&hls)

Η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι πήγε για το.... colpo grosso αλλά υπολόγισε χωρίς τον 28χρονο διεθνή Σέρβο μέσο που με... αναιμική κεφαλιά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ

Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε η αυλαία της 35ης αγωνιστικής για τη Serie A καθώς έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση Λάτσιο και Λέτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2!

Για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, το ζητούμενο μέσα στο ίδιο της το “σπίτι” ήταν το εξής ένα: Η νίκη, που έστω και με ματς λιγότερο θα την έφερνε πάνω από τη Γιουβέντους. Υπόθεση η οποία κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται ελάχιστες θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έμοιαζε…. εύκολη. Αναμέτρηση που εξ αρχής είχε ως κύρια στοιχεία την ένταση, το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες, επιφύλασσε την πρώτη δυνατή στιγμή στο 23′ όταν ο Στρεφέτζα απώλεσε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ καθώς αστόχησε σ’ εκτέλεση πέναλτι.

Οι “Λατσιάλι” έδειξαν ν’ αφυπνίζονται κι ο συνήθης ύποπτος, Ιμόμπιλε στο 34′ αξιοποίησε την ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο για το 1-0.

Ο… εφησυχασμός όμως είναι κακός σύμβουλος κι οι πρωτευουσιάνοι τον οικειοποιήθηκαν θεωρώντας πως η δουλειά είχε γίνει. Φευ…. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ουντέν έφερε το ματς στα ίσια στέλνοντας τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια με το 1-1.

Αλλά δε σταμάτησε εκεί…. Ο ίδιος παίκτης, αυτήν τη φορά από ασίστ του Στρεφέτζα έδωσε το σύνθημα για την… προσπέραση λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 51′ κάνοντας το 1-2.

Πλέον η πίεση είχε περάσει εξ ολοκλήρου στις τάξεις των γηπεδούχων, η Λέτσε ήξερε πως ν’ αμυνθεί παίζοντας πλέον το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ότι κι αν δοκίμασαν οι ποδοσφαιριστές του κ. Σάρι δεν απέδιδε, πλαγιοκοπήσεις, συνδυασμοί, σουτ εκτός περιοχής, όλα προσέκρουαν πάνω σε μια καλοστημένη και με πυκνή συνοχή άμυνα που ήξερε πώς να συμπεριφερθεί. Ήταν ο Πέδρο στο τελευταίο 10λεπτο της κανονικής διάρκειας, που κατέγραψε τη σημαντικότερη στιγμή των γηπεδούχων στην επανάληψη, με ωραίο κατέβασμα της μπάλας, γύρισμα προς την εστία κι εκτέλεση μεν αλλά πάνω στον Φαλκόνε. Ο πολύπειρος Ισπανός επιθετικός στις καθυστερήσεις με ωραία προσπάθεια είδε την μπάλα να σταματάει στην αριστερή δοκό της εστίας της Λέτσε κι εκεί που όλοι έδειχναν συμβιβασμένοι με την έκπληξη, ήρθε ο Μιλίκοβιτς-Σάβιτς να πιάσει μια – μάλλον – αναιμική κεφαλιά και με την άμυνα των φιλοξενούμενων ν’ αδρανεί για πρώτη και τελευταία φορά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο 94′ γλιτώνοντας το απόλυτο κάζο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.