Serie A: Εύκολες νίκες για Ουντινέζε και Έμπολι

Απέναντι στην υποβιβασμένη Σαμπντόρια, η Ουντινέζε "τελείωσε" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ενώ η Έμπολι παρά το γκολ του Πιόντεκ, δεν ανησύχησε από την Σαλερνιτάνα.

H Έμπολι νίκησε την Σαλερνιτάνα με 2-1 στο γήπεδο “Κάρλο Καστελιάνι” και σταμάτησε την ισοβαθμία που είχε με τους φιλοξενούμενους, πριν από στην σέντρα, φτάνοντας τους 38 βαθμούς στην 14η θέση.

Στο 37′ η Έμπολι προηγήθηκε με σκόρερ τον Νικολό Καμπιάγκι και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 66′, έφτασε και σε δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Φραντσέσκο Καπούτο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 86′, με τον Πιόντεκ, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα.

Ουντινέζε-Σαμπντόρια 2-0

Στο “Φρίουλι”, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ένατο λεπτό και τον Ρομπέρτο Περέιρα να χρίζεται σκόρερ, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα των ημιχρόνων, προηγούμενοι με 2-0 και το γκολ που σημείωσε ο Άνταμ Μασίνα.

Η Ουντινέζε διεκδικεί την 8η θέση της βαθμολογίας από την Φιορεντίνα και ενώ οι ισόβαθμες ομάδες έχουν απόσταση εννέα πόντων από την Ρόμα, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Η Σαμπντόρια γνώρισε την 24η ήττα της στο φετινό καμπιονάτο και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα της για την Serie B, στην οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.