Μίλαν: Θέλει να χτίσει γήπεδο, χωρίς την Ίντερ (pic)

Σύμφωνα με την "La Gazzetta dello Sport", η Μίλαν αποφάσισε να χτίσει το νέο της γήπεδο χωρίς την Ίντερ και έχει εντοπίσει τρία πιθανά σημεία για την εποχή μετά το Σαν Σίρο.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι “ροσονέρι” είναι πρόθυμοι να χωρίσουν τους δρόμους τους με τους αντιπάλους της πόλης, χτίζοντας μόνοι τους ένα νέο γήπεδο. Οι δύο σύλλογοι είχαν εγκρίνει ένα έργο που ονομάζεται «Ο Καθεδρικός Ναός» μόλις πριν από ένα χρόνο. Ένα κοινόχρηστο γήπεδο που θα έπρεπε να είχε κατασκευαστεί στο “Σαν Σίρο”. ώστε να συμμορφωθεί με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, αλλά σύμφωνα με την Gazzetta, αυτό το σχέδιο δεν είναι πλέον στην ατζέντα του Τζέρι Καρντινάλε.
Ο νέος ιδιοκτήτης των “ροσονέρι” θέλει να κατασκευάσει ένα νέο γήπεδο μόνος του και έχει ήδη εντοπίσει τρία σημεία όπου θα μπορούσε να χτιστεί το νέο τους σπίτι.

Η πρώτη επιλογή είναι στο “Sesto San Giovanni”, λίγο έξω από το Μιλάνο. Το δημοτικό συμβούλιο έχει ήδη δώσει το πράσινο φως σε οποιοδήποτε έργο αφορά το νέο γήπεδο του Μιλάνου. Μια τεράστια έκταση είναι διαθέσιμη για τους “ροσονέρι” , οι οποίοι ωστόσο θα έπαιζαν για πρώτη φορά έξω από την πόλη του Μιλάνου.

Η δεύτερη επιλογή είναι το “San Donato”, επίσης λίγο έξω από το Μιλάνο. ενώ η τρίτη είναι μια περιοχή 75 εκταρίων που ονομάζεται “La Maura”, όχι πολύ μακριά από το San Siro, που ανήκει στον όμιλο “FCMA”.
Ο Καρντινάλε θα κάνει την εκτίμησή του και θα αποφασίσει σύντομα και όπως αναφέρει η Gazzetta, γνωρίζει ότι η Μίλαν χρειάζεται ένα νέο γήπεδο και το χρειάζεται μόνη της, ώστε να αυξήσει τα έσοδα της, ειδικά αφού είδε τον σύλλογο να κερδίζει περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ από τον εντός έδρας αγώνα του Champions League με την Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα, τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.