Λέτσε – Ρόμα 1-1: Ο Φαλκόνε «σταμάτησε» τους «τζιαλορόσι» (hls)

Τρομερή εμφάνιση από τον γκολκίπερ της Λέτσε, Φαλκόνε, ο οποίος με τρεις σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-1 κόντρα στη Ρόμα.

Η Λέτσε υποδέχθηκε στο «Via del Mare» τη Ρόμα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Οι «λύκοι» πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Μπασκιρότο μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Στρεφέτσα «μοίρασε» στον 27χρονο αμυντικό, ο οποίος νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο για το 1-0 της Λέτσε. Στο 16′ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι, ύστερα από χέρι του Στρεφέτσα. Ο Πάολο Ντιμπάλα ανέλαβε την εκτέλεση και ένα λεπτό αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την «άσπρη βούλα» για το 1-1. Οι «τζιαλορόσι» έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Έιμπραχαμ, αλλά ο Φαλκόνε έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας.

Στο 50ο λεπτό η Ρόμα κέρδισε φάουλ σε καλο σημείο, ο Έιμπράχαμ μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι, αλλά ο Φαλκόνε είπε «όχι» στον 25χρονο Άγγλο. Τόσο η Λέτσε όσο και η Ρόμα δεν δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες και οι δύο ιταλικές ομάδες έμειναν στο 1-1.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην 3η θέση με 41 βαθμούς και η Λέτσε είναι 14η με 24.

Οι συνθέσεις:

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι, 4-3-3): Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Μπασκιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο (74′ Πετσέλα), Μπλιν, Χιούλμαντ, Γκονσάλες (67′ Άσκιλντσεν), Στρεφέτσα (74′ Μπαντά), Κολόμπο (67′ Πέρσον) και Ντι Φρανσέσκο.

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο, 3-4-2-1): Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Μάτιτς (83′ Βαϊνάλντουμ), Ελ Σαραουϊ, Πελεγκρίνι (88′ Σολμπάκεν), Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ (83′ Μπελότι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.