Σπέτσια-Ρόμα 0-2: Χαλαρή και ωραία (hls)

Η Ρόμα πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Σπέτσια και αύξησε την πίεση στις ομάδες που παλεύουν για τα καλύτερα δυνατά ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η Ρόμα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο «Αλμπέρτο Πίκο» κόντρα στην 15η Σπέτσια και με το άνετο 0-2, χωρίς να πατήσει το πόδι στο… γκάζι , έφτασε τους 37 βαθμούς στην Serie A. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας την Ίντερ, ένα βαθμό πίσω από την 2η Ίντερ και 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή (Νάπολι, 50 βαθμούς).

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές καλές στιγμές, ο Στεφάν Ελ Σαράουι έδωσε τη λύση στο 45ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Πάουλο Ντιμπάλα. Από εκεί και πέρα, παλιά του τέχνη… κόσκινο. «Μανούλα» στη διαχείριση προβαδισμάτων ο Μουρίνιο, έδωσε εντολή για οπισθοχώρηση με το καταπληκτικό γκολ του Τάμι Άμπραχαμ στο 49ο λεπτό να τελειώνει ουσιαστικά την δουλειά στο 49ο λεπτό, μετά την δεύτερη ασίστ του Ντιμπάλα.

Η Ρόμα, που παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί ματς πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή (29/01) τη Νάπολι, στο μεγάλο ματς της 20ης αγωνιστικής. Η Σπέτσια, μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να «χτίσει» νέο σερί αρχής γενομένης από την έδρα της Μπολόνια την Παρασκευή (27/01).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.