Λιόν: Ονειρεύεται Μιλάνο ο Αουάρ

Ο Χουσέμ Αουάρ φέρεται να είπε σε φίλους ότι η Μίλαν είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά πρέπει να αποφασίσουν ανάμεσα σε αυτόν και τον Μπραχίμ Ντίαθ.

Ο 24χρονοςμένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο και ήδη ανυπομονεί για την επόμενη μετακίνησή του. Σύμφωνα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος μέσος της Λιόν, ενημέρωσε τον στενό του κύκλο ότι ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι». Ωστόσο, η Μίλαν δεν έχει κάνει ακόμη μια σταθερή πρόταση στον Αούαρ και καθυστερεί γιατί δεν πιστεύει ότι υπάρχει αρκετός χώρος στην ομάδα τόσο για αυτόν όσο και για τον Μπραχίμ Ντίαθ.

Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο Αουάρ έχει κάνει μόνο 7 εμφανίσεις στη Ligue 1, καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Λοράν Μπλαν. Τόσο η Ρόμα όσο και η Μπέτις ενδιαφέρονται επίσης να πάρουν τον Αούαρ ως ελεύθερο. Η Μίλαν έχει μια αρκετά περίπλοκη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά ως δανεικός τον Σεπτέμβριο του 2020, ύστερα πήρε παράταση το καλοκαίρι του 2021 για άλλα δύο χρόνια με κόστος 3 εκατ. ευρώ με δυνατότητα αγοράς τον Ιούνιο του 2023 για άλλα 22 εκατ. ευρώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης μια επιλογή επαναγοράς για 27 εκατομμύρια ευρώ, αν και δεν φαίνεται πρόθυμη να τη χρησιμοποιήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.