Γιουβέντους: 17 παίκτες μπλέκονται στις μυστικές συμφωνίες

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι 17 παίκτες συμμετείχαν στις μυστικές πληρωμές μισθών της Γιουβέντους, που ανέρχονται σε σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Το Il Fatto Quotidiano περιγράφει πώς ο σύλλογος δήλωσε δημόσια ότι οι παίκτες θα παραιτηθούν από μισθούς τεσσάρων μηνών κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας COVID, αλλά στην πραγματικότητα ο σύλλογος συνήψε μυστικές συμφωνίες για να πληρώσει την ομάδα τους κάτω από το τραπέζι. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται ότι το παραδέχτηκε αυτό σε μια σειρά μηνυμάτων «WhatsApp» που στάλθηκαν στην ομαδική συνομιλία της ομάδας της Γιουβέντους στα τελευταία στάδια του Μαρτίου 2020.

Η Guardia di Finanza (ιταλική οικονομική αστυνομία), βρήκε τις συμφωνίες μεταξύ της Γιουβέντους και 16 παικτών, συνολικού ύψους μεταξύ 56,6 και 61,8 εκατομμυρίων ευρώ, για να πληρώσουν κρυφά τους μισθούς τους. Έντεκα από αυτές τις συμφωνίες κατατέθηκαν, για κάτι περισσότερο από 30 εκατ. ευρώ. Σε έξι από αυτές τις περιπτώσεις βρέθηκαν ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραψαν και οι δύο πλευρές, σε τέσσερις υπέγραψε μόνο η Γιουβέντους και σε μία δεν υπήρχαν υπογραφές. Οι μπιανκονέρι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και κινδυνεύουν να τους επιβληθούν αυστηρές ποινές για αυτό, εξηγώντας γιατί ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκαν την περασμένη Δευτέρα (28/11).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.