Φιορεντίνα-Ίντερ 3-4: Η ανατροπή της…ανατροπής

Kαταπλητικό παιχνίδι στο "Ατρέμιο Φράνκι" με την Φιορεντίνα να ισοφαρίζει δυο φορές στο σκορ, αλλά η Ίντερ νίκησε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ίντερ προηγήθηκε με διαφορά δυο γκολ στο “Αρτέμιο Φράνκι”, μέχρι το 15′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά μέχρι το 90′ οι φιλοξενούμενοι είχαν “αγκαλιάσει” την νίκη από το δεύτερο γκολ του Μαρτίνες. Οι “Βιόλα” ισοφάρισαν εκ νέου σε 3-3, χάριν στον Λούκα Γιόβιτς και η ομάδα του Mιλάνου δεν είχε πει την…τελευταία λέξη της. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αρμένιος Μκιταριάν σκόραρε και η Ίντερ έφτασε στην νίκη.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι και η αποτελεσματικότητα των επιθέσεων, εκατέρωθεν, απέφερε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (1-2) και τέσσερα στο δεύτερο.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Μπαρέλα σημείωσε το 0-1 και στο 15′, ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους φιλοξενούμενους.

Με πέναλτνι ο Λαουτάρο Καμπράλ μείωσε για την Φιορεντίνα στο 33′ και ο Νατιναμό Ικονέ ισοφάρισε σε 2-2 στο 60′, δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα. Η Ίντερ “απάντησε” με τρίτο γκολ από τον Μαρτίνες (δεύτερο προσωπικό) στο 73′, αλλά η Φιορεντίνα ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 90′ με τον Γιόβιτς.

Δυο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων, ο Χένρικ Μικιταριάν “απέδρασε” με την νίκη από την Φλωρεντία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.