Ζανέτι: “Περιουσιακό στοιχείο της Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες”

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι αναφέρθηκε στο αστέρι της ομάδας, Λαουτάρο Μαρτίνες, τον Πάουλο Ντιμπάλα, άλλα και τον τεχνικό Ζοσέ Μουρίνιο.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χαβιέρ Ζανέτι μιλώντας για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και το τρόπο που εντάχθηκε στην Ίντερ. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Ίντερ αποκάλυψε ότι οι «νερατζούρι» δε διαπραγματεύτηκαν ποτέ με τον Πάουλο Ντιμπάλα. Τέλος αναφέρθηκε στο Ζοσέ Μουρίνιο, άλλα και τον τραυματισμό του Ρομέλου Λουκάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Πάολο Ντιμπάλα: «Αν έχουμε μετανιώσει για τον Ντιμπάλα; Δεν υπήρχε διαπραγμάτευση. Πήραμε τον Λουκάκου και ήμασταν πλήρεις στη θέση των επιθετικών, θα ήταν δύσκολο να παίρναμε και έναν παίκτη της κλάσης του Ντιμπάλα. Στην Ρόμα τον βλέπω ευχαριστημένο, γνωρίζω καλά τον Μουρίνιο που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο».

Για το αστέρι της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες: «Τον Λαουτάρο Μαρτίνες τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό. Πιστεύαμε πως είχε το σωστό προφίλ για την Ίντερ, έχοντας στο μυαλό μας όχι μόνο το παρόν αλλά και ένα βάθος πενταετίας. Τα πάει καλά, είναι σημείο αναφοράς για την Ίντερ και την εθνική Αργεντινής, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας μεγάλος παίκτης. Είναι περιουσιακό στοιχείο της Ίντερ».

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο και το τρεμπλ: «Είναι μεγάλος προπονητής, με προσωπικότητα. Ο Ζοσέ μσς έκανε αυτό το άλμα στην Ευρώπη δημιουργώντας ένα γκρουπ παικτών που σήκωσαν το Champions League στην Μαδρίτη. Τη χρονιά του τρεμπλ είχαμε απίστευτη νοοτροπία, αποδεχόμασταν την ήττα από μία άλλη ομάδα μόνο όταν εκείνη έκανε απίστευτα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.