Λάτσιο-Νάπολι 1-2: Ανατροπή και κορυφή για τους “Παρτενοπέι”! (hls)

Παρότι προηγήθηκαν οι "Λατσιάλι" από πολύ νωρίς (σ.σ. 4' Τζακάνι) υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Νάπολι

Δύο ματς χωρίς …. “τρίποντο” για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν …. πολλά και παρότι η Νάπολι βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (σ.σ. 4′ Τζακάνι), με γκολ των Κιμ (38′) και Κβαρατσχέλια (61′) επέστρεψαν στις νίκες, με “θύμα” τους τη Λάτσιο μέσα στο Ολίμπικο και σκαρφάλωσαν στην κορυφή περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ματς της 5ης αγωνιστικής για τη SerieA.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν δυνατά στο ματς θέλοντας να αιφνιδιάσουν και το κατάφεραν πολύ γρήγορα καθώς στο ο Τζακάνι υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα, γύρισε με πρόσωπο προς την αντίπαλη εστία από τις παρυφές της περιοχής του Μέρετ και με δυνατό συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του 25χρονου Ιταλού πορτιέρε έβαλε τη Λάτσιο σε θέση οδηγού στο ματς.

Κάτι που συνεχίστηκε για τα επόμενα τριάντα τέσσερα λεπτά, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ισορροπία στο παιχνίδι της και προσεκτικές επιθέσεις. Όμως η ανάγκη για την ισοφάριση αποδείχθηκε πιο … σφοδρή για τους φιλοξενούμενους, που με κινητήριο μοχλό τον – και πάλι – εξαιρετικό Κβαρατσχέλια αρχικά απείλησαν με τετ α τετ του 21χρονου διεθνή Γεωργιανού που έβγαλε ο Πρόβεντελ στο 34′, προειδοποίησαν με τρομερό σουτ του ίδιου που σταμάτησε στη δεξιά δοκό της αντίπαλης εστίας και ισοφάρισαν στο 38′ χάρη στην κεφαλιά του Κιμ από εκτέλεση κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σημείο αναφοράς άλλο ένα δοκάρι για τους Ναπολιτάνους σε κεφαλιά του Οσιμέν στο 50′, για να έρθει ο Κβαρατσκέλια έντεκα λεπτά και με ένα υπέροχο, φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής να υπογράψει το πικρό ποτήρι της ήττας που κέρασε η Νάπολι τον πρώην τεχνικό της, Μαουρίτσιο Σάρι.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λάτσιο – Νάπολι | 1-2 | HIGHLIGHTS”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8wMy8yMC81M181NF82MzEzYmVlMjI0YjljLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M20S”,”uploadDate”:”2022-09-03T20:53:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmn2adhjpg75″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.