Αντρέ Ονάνα: «Σέβομαι τον Χαντάνοβιτς, αλλά εγώ ήρθα για να παίξω!»

Ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα, δημοσιοποίησε τις πρώτες του σκέψεις μετά τη μετακόμιση του στο Μιλάνο, σε μία συνέντευξη στην αθλητική πλατφόρμα DAZN.

Αρχικά ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, τώρα που η προετοιμασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
«Οι πρώτες μέρες πήγαν καλά, έμαθα πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον σύλλογο, πολύ κοντά με καλούς παίκτες. Όλα πάνε πολύ καλά». Με θητεία στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά και στον Άγιαξ για μία εξαετία, ο 26χρονος τερματοφύλακας δείχνει ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
«Εδώ βλέπεις το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος σκέψης και αυτό θα με βοηθήσει πολύ. Η Ίντερ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και την ήξερα ήδη καλά λόγω του Ετό, μίλησα μαζί του και μου είπε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος σύλλογος για μένα, με φιλοδοξίες και πάντα με στόχο τη νίκη. Μου είπε ότι έχω πνεύμα νικητή και είναι η σωστή ομάδα. για μένα».

Ο Αντρέ Ονάνα είχε μείνει πρόσφατα εννέα μήνες εκτός ποδοσφαίρου, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
«Αυτοί οι εννέα μήνες ήταν δύσκολοι για μένα, την οικογένειά μου και όσους με ξέρουν, αλλά ήταν το καλύτερο δώρο στη ζωή μου γιατί σε δύσκολες στιγμές μαθαίνεις πολλά και έχω μάθει πολλά, συνειδητοποιώντας πόσο δύσκολη είναι η ζωή και έχω μάθει ότι η ζωή ή το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το γήπεδο, είναι πολλά πράγματα έξω που δεν εξαρτώνται από εμάς. Οι άνθρωποι αλλάζουν στάση απέναντί σου, κάποιοι φίλοι φεύγουν όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αυτό που μου συνέβη ήταν χρήσιμο. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί, έχω μάθει πολλά και τώρα μπορώ να εκτιμήσω περισσότερο αυτόν που ήταν πάντα δίπλα μου ανά πάσα στιγμή».

Ο Αντρέ Ονάνα αναμένεται να «παλέψει» με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και ήταν ξεκάθαρος ότι στοχεύει να κάνει τα γκολπόστ δικό του μέρος και όχι να τα μοιραστεί!
«Ο Χαντάνοβιτς είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, έχει κάνει πολλά για αυτόν τον σύλλογο, είναι ο αρχηγός. Πρέπει να τον σεβαστώ, αλλά ήρθα εδώ για να παίξω και να σεβαστώ τις επιλογές του προπονητή. Στο τέλος αυτός αποφασίζει και πρέπει να τον ακούσουμε. Αν αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσει με εκείνον, είναι εντάξει, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έφτασα σε μια υγιή ομάδα. Αν πρέπει να καθίσω στον πάγκο, θα κάτσω ήσυχα και θα επευφημήσω τους συμπαίκτες μου από εκεί. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να εστιάσουμε σε εμάς και να μην κοιτάμε τους άλλους. Αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίζουμε, δεν σκέφτομαι τους αντιπάλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.