Γκέλα για τη Μίλαν

Η Μίλαν μετά την ήττα από τη Γιουβέντους, απώλεσε ακόμη δύο βαθμούς, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Έμπολι για την τέταρτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν μετά την ήττα από τη Γιουβέντους, απώλεσε ακόμη δύο βαθμούς, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Έμπολι για την τέταρτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φίλιπο Ινζάγκι αν και ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με δύο νίκες, στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει πάρει μόλις έναν βαθμό και βρίσκεται στην τρίτη θέση της Serie A, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Τονέλι στο 13′ και Πουτσαρέλι στο 21′, ωστόσο δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τόρες με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αμπάτε, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «ροσονέρι» και μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57′ ο Κεϊσούκε Χόντα και πάλι από ασίστ του Αμπάτε έφερε το ματς στα ίσια (2-2), όμως η Μίλαν παρότι από το 86′ έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Βαλντιφιόρι δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, χάνοντας ακόμη δύο βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έμπολι: Σέπε, Λαουρίνι (69′ Χισάι), Τονέλι, Ρουγκάνι, Μάριο Ρούι, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο, Κρότσε, Βέρντι, Ταβάνο (64′ Μακαρόνε), Πουτσιαρέλι (76′ Ζιελίνσκι).

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μουντάρι (46′ Πόλι), Φαν Χίνκελ (31′ Μποναβεντούρα), Χόντα, Μενέζ, Τόρες (81′ Πατσίνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.