Γιουβέντους: Δεν θέλει να επιστρέψει ο Ντεμιράλ

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Μέριχ Ντεμιράλ, που τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στην Αταλάντα με τη μορφή δανεισμού προτιμά να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τούρκος διεθνής στόπερ είναι δανεικός στο Μπέργκαμο και η Αταλάντα έχει την επιλογή να καταστήσει τη συμφωνία μόνιμη για 20 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο Ντεμιράλ, παρά την εύκολη και άμεση προσαρμογή του στο παιχνίδι του Γκασπερίνι, έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη μετακόμιση, ενώ κάποιοι στην Αταλάντα θεωρούν ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ είναι υπερβολικό ποσό. Το

Η Γιουβέντους περιμένει την απόφαση της Αταλάντα, ενώ ο δισταγμός του Ντεμιράλ οφείλεται εν μέρει στο ενδιαφέρον από συλλόγους της Premier League. Ο Τούρκος μετακόμισε για πρώτη φορά στη Serie A όταν εντάχθηκε στη Σασουόλο το 2019, σύντομα καθιερώθηκε κερδίζοντας μια μεταγραφή στη Μεγάλη Κυρία. Στο Τορίνο, ωστόσο, δυσκολεύτηκε να μπει βασικός στην ομάδα λόγω των Μπονούτσι, Κιελίνι και Ντε Λιχτ με αποτέλεσμα να περιοριστεί στον πάγκο. Μετά από δύο σεζόν, εντάχθηκε στην Αταλάντα ως δανεικός όπου μέτρησε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.