Βενέτσια: Η πιο… μοδάτη ομάδα στην Ευρώπη έμεινε με τη δόξα της φανέλας!

Αν και οι ποδοσφαιρικές μετοχές της Βενέτσια έκαναν limit down, οι φανέλες της πουλάνε… τρελά και έχουν γίνει μόδα στην Ευρώπη. Και όχι μόνο!

H νέα σεζόν θα την βρει στη Serie B, σε ένα… γνώριμο περιβάλλον αναζητώντας την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων. Τη Serie A. Η Βενέτσια είναι μια ομάδα… ασανσέρ, από αυτές που αποκαλούν “γιο – γιο” στην Αγγλία.

Πέρα από ένα Κύπελλο στην εποχή Μουσολίνι (1941), δεν είχε μέχρι πρότινος κάτι για να καυχιέται η ομάδα που εδρεύει σε μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες πόλεις της Ευρώπης. Έφτασε στην χρεοκοπία (τρεις φορές), άλλαξε ονόματα και ιδιοκτήτες και ήρθε ο Αμερικανός Ντάνκαν Νίντεραουερ για να μεταμορφώσει αυτή τη μικρή ομάδα σε μια μοδάτη – και πολυεθνική – “πριγκίπισσα”.

Αν και οι ποδοσφαιρικές μετοχές της Βενέτσια έκαναν limit down και η σεζόν τη βρήκε στην τελευταία θέση της Serie A, οι φανέλες της πουλάνε… τρελά και έχουν γίνει μόδα στην Ευρώπη. Και όχι μόνο!

Η ιδέα των ανθρώπων της Βενέτσια και της αθλητικής εταιρείας με την οποία συνεργάζονται, να προχωρήσουν στο λανσάρισμα εμφανίσεων με ρετρό αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό με βάση την ιστορία και τις παραδόσεις της Βενετίας, ήταν όλα τα… λεφτά, καθώς η φανέλα προκάλεσε αίσθηση και έγινε best seller.

Πλέον οι υπεύθυνοι της Βενέτσια έχουν να καυχιόνται για την εμπορική τους επιτυχία, η οποία ελπίζουν να συνδυαστεί – μελλοντικά – και με αγωνιστικές επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.