Μίλαν: Αιχμές του Μαλντίνι προς τη διοίκηση της ομάδας

Ο Πάολο Μαλντίνι άφησε αιχμές προς τη διοίκηση της Μίλαν, σχετικά με το μέλλον του στην ιταλική ομάδα.

Ο θρύλος των “ροσονέρι” τόνισε πως οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν μιλήσει ακόμα μαζί του, σχετικά με το πρότζεκτ και το μέλλον του στον σύλλογο.

Χαρακτηριστικά, ο Μαλντίνι δήλωσε στην εφημερίδα “Gazzetta dello Sport” για το μέλλον: “Τα συμβόλαιά μας, το δικό μου και του Μασάρα, λήγουν και δεν έχουν ανανεωθεί. Πρέπει να πω ότι με βάση την πορεία μας αλλά και αυτό που έγινε στο παρελθόν, την περίοδο της κρίσης με το θέμα του Ράνγκνικ, θεωρώ ασέβεια το γεγονός ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κάτσει έστω να μιλήσει με εμάς. Μόνο να μιλήσουμε, έστω”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Θα μπορούσαν να μας πουν “η δουλειά σας δεν ήταν αρκετά καλή για να συνεχίσετε”. Ή θα μπορούσα να πω εγώ ότι “η στρατηγική σας δε μου αρέσει”. Όπως έχω πει και άλλη φορά, μου αρέσει να είμαι εγγύηση για τον οπαδό της Μίλαν. Εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να κάνει ένα πρότζεκτ που δε θα προβλέπει ως στόχο τη νίκη. Δε θα μπορούσα ποτέ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κάτσει ποτέ να μιλήσει μαζί μας και αυτό δεν το δέχομαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!