Σαλερνιτάνα-Βενέτσια 2-1: Ολοταχώς για παραμονή!

Σπουδαία νίκη, η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς για την ομάδα από τη Σαλέρνο, που βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη!

Με 2-1 επικράτησε η Σαλερνιτάνα της Βενέτσια στην εξ αναβολής 20η αγωνιστική της Serie A, πραγματοποιώντας… άλμα παραμονή!

Συγκεκριμένα βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και άφησε πίσω της την Κάλιαρι, έπειτα και το νέο της τρίποντο με τα γκολ των Μπονατσόλι (7′ πεν.) και Βέρντι (67′).

Το μόνο που είχε καταφέρει η Βενέτσια ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Χένρι (58′). Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Αμπαντού (89′).

Πως ήρθε η τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα από τη Σαλέρνο;

Στο 4ο λεπτό ο προωθημένος Φάτσιο έκανε το σουτ, το οποίο σταμάτησε στο χέρι του Τσεκαρόνι. Ο διαιτητής μετά την εξέταση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα και την κάρτα στον αρχηγό των φιλοξενούμενων, με τον Μπονατσόλι στο 7ο λεπτό να δίνει προβάδισμα στη Σαλερνιτάνα.

Στο δεύτερο μέρος η Βενέτσια ισοφάρισε με το γκολ του Χένρι στο 58′, όμως ο Βέρντι είπε την τελευταία… λέξη για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας το τέρμα που έκανε τη διαφορά και χάρισε στην ομάδα του το σπουδαίο τρίποντο!

Σαλερνιτάνα: Σέπε (64′ Μπέλετς), Γκιμοπέρ, Ραντοβάνοβιτς, Φάτσιο, Ματζόκι, Κουλιμπαλί (62′ Κάστανος), Μπόχινεν, Λουρένκο, Ζορτέα (74′ Ρουτζέρι), Τζούριτς (84′ Περότι), Μπονατσόλι (62′ Βέρντι)

Βενέτσια: Μαενπάα, Σβοντόμπα (75′ Ενσάμε), Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Χαπς (46′ Ούλμαν), Πέρετζ (63′ Κρινγκότζ), Αμπαντού, Ματέγιου (84′ Γιόνσεν), Αράμού, Οκερέκε (63′ Μπούσιο), Χένρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.