Ρενάτο Σάντσες: Αποχωρεί από τη Λιλ με προορισμό τη Serie A

Η Μίλαν πρόκειται να δώσει μάχη με τις Άρσεναλ και Γιουβέντους για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Βρετάνη.

Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της μετά την αποχώρησή της από το Champions League από την Τσέλσι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Πολλοί παίκτες τους αναμένεται να αποχωρήσουν, συμπεριλαμβανομένου του Ολλανδού αμυντικού Σβεν Μπότμαν και του Καναδού επιθετικού Τζόναθαν Ντέιβιντ. Όπως αναφέρει η γαλλικη εφημερίδα L’Equipe, ο Πορτογάλος χαφ Ρενάτο Σάντσες, είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα φύγουν από τη Λιλ το καλοκαίρι και φαίνεται έτοιμος να ενταχθεί στη Μίλαν, η οποία προσπαθεί να αποσπάσει τη υπογραφή αρκετό καιρό.

Ο Πορτογάλος μέσος πήρε πρωτάθλημα στη Βρετάνη και εντυπωσίασε στη Ligue 1 την περασμένη σεζόν, αλλά η μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα κατέρρευσε λόγω τραυματισμού το καλοκαίρι. Έκτοτε οι Καταλανοί έχουν προχωρήσει σε άλλους στόχους (Φρανκ Κεσί), επιτρέποντας στους ροσονέρι να πάρουν το προβάδισμα έναντι της ενδιαφερόμενης Άρσεναλ και Γιουβέντους. Ο Σάντσες έχει κάνει 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής και σε αυτό το διάστημα, σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.