Βερόνα – Νάπολι 1-2: Ανέβηκε δεύτερη και περιμένει (hls)

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μιλάνο από τους "ροσονέρι" και περιμένει αργότερα το αποτέλεσμα της Ίντερ για να δει αν θα παραμείνει στην δεύτερη θέση έχοντας βέβαια δυο αγώνες περισσότερους.

Η Βερόνα υποδέχτηκε την Νάπολι στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Serie A με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με τελικό σκορ 2-1 και να επιστρέφουν στις νίκες.

Το παιχνίδι ήταν γενικά κλειστό στην μεγαλύτερη διάρκεια του με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους και οι σημαντικές ευκαιρίες να μην είναι πολλές στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Οσπίνα με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να μην κινδυνεύει και ουσιαστικά στην μοναδική ευκαιρία που βρήκαν εστία σκόραραν με το γκολ αυτό όμως να μην είναι αρκετό. Στο 83ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους ο Κετσερίνι.

Το γκολ που έκρινε τελικά και το ματς σημείωσε στο 14ο λεπτό ο Οσιμέν μετά από πάσα του Πολιτάνο με την Βερόνα να μην καταφέρνει να βρει απάντηση στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να ηττηθεί μετά από τέσσερις αγώνες στους οποίους είχε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Σκόρερ για την Νάπολι ο Οσιμέν (14΄, 71΄) ενώ μείωσε στο 77ο λεπτό για την Βερόνα ο Φαραόνι. Η ομάδα του Σπαλέτι πλέον στους 60 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 41 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.