Κάλιαρι-Νάπολι 1-1: Κανένας δε θέλει την κορυφή! (hls)

Η Νάπολι είχε την ευκαιρία να πιάσει τη Μίλαν στην κορυφή με ενδεχόμενη νίκη , αλλά γλύτωσε στο τέλος την ήττα με το γκολ του Όσιμεν στο 87ο λεπτό.

Η Νάπολι είχε την ευκαιρία να πιάσει τη Μίλαν στην κορυφή με ενδεχόμενη νίκη , αλλά γλύτωσε στο τέλος την ήττα με το γκολ του Όσιμεν στο 87ο λεπτό. Με το απρόσμενο 2-2 της Μίλαν απέναντι στην ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη σε υποβιβασμό Σαλερνιτάνα, Ίντερ και Νάπολι είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή (η Ίντερ μόνη πρώτη), αλλά και οι δύο απέτυχαν στις αποστολές τους, όπως και όλες οι ομάδες της πρώτης εξάδας, σε ένα “φονικό” γι΄αυτούς Σαββατοκύριακο.

Η Κάλιαρι προηγήθηκε με τον Γκαστόν Περέιρο στο 58ο λεπτό, μετά από λάθος υπολογισμό του Οσπίνα, είχε τις φάσεις να πετύχει και δεύτερο γκολ, ήταν όμως αναποτελεσματική και το “πλήρωσε” στο τέλος, με την κεφαλιά του Όσιμεν μετά από σέντρα του Μάριο Ρούι. Τρίτη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς στη Serie A, όλες με το ίδιο σκορ 1-1 για την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, τρίτη σερί ισοπαλία επίσης με το ίδιο σκορ, 1-1 για τους “παρτενοπέι” σε πρωτάθλημα και Europa League. Ως αλλαγή προς το τέλος πέρασε στο παιχνίδι ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.