Νάπολι – Αταλάντα 2-3 : Ανατροπή… Λομβαρδίας στην κορυφή! (hls)

Με γκολ των Μαλινόφσκι (7'), Ντεμιράλ (66') και Φρόιλερ (71') η Αταλάντα νίκησε στην Νάπολι με 3-2 αλλάζοντας την μορφή της κορυφής της Serie A. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Ζελίνσκι (40') και Μέρτενς (47')

H Αταλάντα έπαιξε με πάθος στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” και αξιοποιώντας τον επιθετικό της οίστρο σε συνδυασμό με τις απουσίες των “Παρτενοπέι” – μεταξύ άλλων οι Ινσίνιε, Κουλιμπαλί, Μανωλάς – νίκησε με 2-3 την μέχρι πριν λίγη ώρα πρωτοπόρο της βαθμολογίας, “γκρεμίζοντάς” την στην 3η θέση προς όφελος των άλλων δύο “μεγάλων” της Λομβαρδίας, της Μίλαν και της Ίντερ με την ομάδα του Μπέργκαμο να σκαρφαλώνει στην 4η θέση!

Εξ αρχής οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν θα έμπαιναν σε καμιά περίπτωση στη διαδικασία της παθογένειας. Προήγήθηκαν με τον Ουκρανό Μαλινόφσκι στο 7ο λεπτό και δεν άφησαν το επιθετικό τους πλάνο, ούτε κι όταν η Νάπολι βρήκε τα πατήματαά της και πίεζε για να “ξαναμπεί” στο ματς.’

Στο 40ο λεπτό ο Ζελίνσκι ισοφάρισε και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μέρτενς έκανε το 2-1. Ούτε τότε όμως ένιωθαν ασφαλείς οι γηπεδούχοι καθώς η Αταλάντα συνέχισε να πιέζει ψηλά και δικαιώθηκε μέσα σε ένα 5λεπτο στο 66ο και το 71ο λεπτό όταν με τα γκολ του Τούρκου Ντεμιράλ και του Ελβετού Φρόιλερ έφτασαν στη δικιά τους ανατροπή, που έμελλε να είναι η τελική στο ματς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.