Φαμπρίτσιο Μίκολι: Μπαίνει φυλακή!

Ο πρώην διεθνής Ιταλός, Φαμπρίτσιο Μίκολι, θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, για εκβιασμό.

Παλιός ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων της Γιουβέντους και της Παλέρμο, Φαμπρίτσιο Μίκολι, θα πρέπει να περάσει το επόμενο διάστημα της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Αυτό διαπιστώθηκε από τους δικαστές του δεύτερου ποινικού τμήματος του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ποινή που αποφασίστηκε τον Ιανουάριο του 2020, από το Εφετείο του Παλέρμο.

Θυμίζουμε πως…

Στις 20 Απριλίου 2015, ερευνήθηκε με την κατηγορία του επιβαρυντικού εκβιασμού λόγω συνεχούς επαφής με τον Λαουριτσέλα για να ανακτήσει 12.000 ευρώ από έναν φίλο φυσιοθεραπευτή στη ντίσκο “il Paparazzi” στην Isola delle Femmine. Τον Οκτώβριο του 2017 καταδικάστηκε από το Δικαστήριο του Παλέρμο σε φυλάκιση τριών ετών και έξι μηνών, με συνοπτική διαδικασία, για εκβιασμό που επιδεινώθηκε με τη μέθοδο της Μαφίας. Η ποινή του επιβεβαιώθηκε σε έφεση τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Μίκολι κατηγορήθηκε ότι ανέθεσε στον Μάουρο Λαουριτσέλα, ο οποίος εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης 7 ετών, το έργο της ανάκτησης 12 χιλιάδων ευρώ από τον επιχειρηματία Αντρέα Γκραφανίνι, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Παπαράτσι», για λογαριασμό του πρώην φυσιοθεραπευτή της Παλέρμο, Τζόρτζιο Γκασπαρίνι. Ο τελευταίος, είχε εμπλέξει τον Λαουριτσέλα, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις όταν φορούσε τη φανέλα της Παλέρμο. Στη διαδικασία της έρευνας, επίσης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες τηλεφωνικές υποκλοπές μεταξύ του Μίκολι και του Λαουριτσέλα.

Ο παίκτης αποκάλεσε τον Τζοβάνι Φαλκόνε «αυτή τη λάσπη», ενώ περίμενε τον φίλο του κοντά στο σπίτι όπου έμενε ο δικαστής, ο οποίος ειδικευόταν στη δίωξη της σικελικής «Κόζα Νόστρα» και σκοτώθηκε από τη Μαφία, μαζί με τη γυναίκα του και τρεις από τους σωματοφύλακές του, από μια έκρηξη δυναμίτη 350 κιλών. Ο Μίκολι ζήτησε δημόσια συγγνώμη κλαίγοντας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.