Ίντερ: Αποχωρεί ο Μπρόζοβιτς

Σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς αρνείται να επεκτείνει την συνεργασία του με την Ίντερ και το καλοκαίρι αποχωρεί από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με κροατικά μέσα ενημέρωσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης προσέγγισε τους «νερατζούρι» για τον διεθνή αμυντικό μέσο, ο οποίος ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Σιμόνε Ινζάγκι εμπιστεύεται απόλυτα τον Κροάτη δίνοντας του φανέλα βασικού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Μεάτσα. Η διοίκηση πρόσφατα πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Μπρόζοβιτς σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της πρωταθλήτριας Ιταλίας και έδωσε εντολή στον ατζέντη του να προχωρήσει τις επαφές για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας, καθώς εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει προτάσεις από συλλόγους της Premier League (Τότεναμ), με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά μαζί του (είχαν πανηγυρίσει το σκουντέτο στη Serie A).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.