Μπολόνια-Κάλιαρι 2-0: Άφησε πίσω την επικίνδυνη ζώνη (hls)

Η Μπολόνια επιβλήθηκε σήμερα (1/11) στην έδρα της επί της Κάλιαρι και πήρε σημαντικό τρίποντο, που την ανέβασε στο βαθμολογικό πίνακα και την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη

Το είχε ανάγκη το τρίποντο η Μπολόνια απέναντι στην Κάλιαρι. Το ήθελε για να φύγει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα της ιταλικής Serie A. Κατάφερε, λοιπόν, να το πάρει, καθώς επικράτησε σήμερα (1/11) στην έδρα της με το “καθαρό” 2-0, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 11η αγωνιστικής, απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε για ό,τι καλύτερο -και κυρίως γιατί θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο του πίνακα, όπου, όμως, παρέμεινε μετά την ήττα.

Το σκορ για την Μπολόνια στο Στάδιο Ρενάτο Νταλλ’ Άρα άνοιξε ο Λορέντζο Ντε Σιλβέστρι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό. Η Κάλιαρι έκανε την προσπάθειά της να ισοφαρίσει, όμως, είδε τον Μάρτιν Κάσερες στο 90ό να αποβάλλεται, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα τον Μάρκο Αρναούτοβιτς να κάνει το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η Μπολόνια είχε το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας, φτάνοντας στο 58% έναντι 42% της Κάλιαρι, όμως, τις περισσότερες τελικές τις είχαν οι φιλοξενούμενοι, εννιά (9) έναντι οκτώ (8). Τελικώς, με αυτή την επικράτηση η Μπολόνια έφτασε στους 15 βαμούς και είναι στη 10η θέση μαζί με Γιουβέντους και Έμπολι, ενώ η Κάλιαρι, που ηττήθηκε, έμεινε μόνη στην εικοστή και τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.