“Έμφραγμα” για τη Γιουβέντους, νίκη με ανατροπή η Αταλάντα (hls)

Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε η Σασουόλο, καθώς υποχρέωσε τη Γιουβέντους στην τρίτη φετινή ήττα (1-2) και μάλιστα μέσα στο Τορίνο.

Η “Μεγάλη Κυρία” τρεις ημέρες μετά την ισοπαλία με την Ίντερ, απώλεσε τρεις ακόμη βαθμούς και βρέθηκε εκτός της ζώνης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (δεν αγωνίστηκε) άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Φρατέσι, με την αντίδραση της Γιουβέντους να έρχεται στο 76′ με γκολ ισοφάρισης του ΜακΚένι. Όλα έδειχναν πως το 1-1 θα έμενε μέχρι τέλους, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. “Χτύπησαν” στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λόπες και έφυγαν με τεράστια νίκη από το Τορίνο.

Την ίδια ώρα η Αταλάντα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο “Luigi Ferraris”, κατάφερε να φύγει νικήτρια, επικρατώντας 3-1 της Σαμπντόρια.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς με γκολ του Καπούτο (10′), ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην Αταλάντα. Η ομάδα του Γκασπερίνι μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών έφερε… τούμπα το ματς με το αυτογκόλ του Άσκιλντσεν (17′) και γκολ του Ζαπάτα (21′). Το… κερασάκι ήρθε στις καθυστερήσεις με γκολ του Ίλισιτς, που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στο τρίτο παιχνίδι που ξεκίνησε την ίδια ώρα, Ουντινέζε και Βερόνα έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Σαξές, με τη Βερόνα να απαντά στο 83′ με σκόρερ τον Μπαράκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.