Serie A: Σημαντικό διπλό για Σαλερνιτάνα, “κόλλησαν” Σπέτσια – Τζένοα

Η Σαλερνιτάνα κέρδισε μέσα στην έδρα της Βενέτσια με 2-1 με γκολ του Σιαβόνε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κόλλησαν στο 1-1 Σπέτσια - Τζένοα, για την 10η αγωνιστική της Serie A,

Η Σαλερνιτάνα κέρδισε μέσα στην έδρα της Βενέτσια με 2-1 με γκολ του Σιαβόνε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κόλλησαν στο 1-1 Σπέτσια – Τζένοα, για την 10η αγωνιστική της Serie A,

Βενέτσια – Σαλερνιτάνα: 1-2

Η Βενέτσια υποδέχθηκε στην Σαλερνιτάνα για την 10η αγωνιστική της Serie A. Στο 14ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Ματία Αραμού. Ο 26χρονος Ιταλός εκμεταλλεύτηκε στην ασίστ του Κρίστιαν Μολινάρο για το 1-0 της Βενέτσια.

Στο 61′ ο Φεντερίκο Μποναζόλι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Το νέο αστέρι της Σαλερνιτάνα, Φραν Ριμπερί μοίρασε την ασίστ στο 24χρονο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σιαβόνε έγραψε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους και έδωσε το σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Η Βενέτσια έφτασε τους 8 βαθμούς και “έπιασε” την Σαμπντόρια, ενώ η Σαλερνιτάνα πήρε τους τρεις βαθμούς και πέρασε 19η με 7 βαθμούς.

Σπέτσια – Τζένοα: 1-1

Η Σπέτσια φιλοξένησε τη Τζένοα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το ιταλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν αξιόλογες προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, όσον αφορά το σκοράρισμα και πήγαν στα αποδυτήρια με τον πίνακα του σκορ να γράφει 0-0.

Στο 66ο λεπτό ο Σαλβαδόρ Σιρίγκου έστειλε τη μπάλα στο τέρμα της ομάδας του βάζοντας αυτογκόλ και έκανε το 1-0 για την Σπέτσια. Ο Ντομένικο Κρεστίκο από την άσπρη βούλα έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στο 86′.

Η Σπέτσια έφτασε τους 8 βαθμούς και η Τζένοα τους 7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.