Ρόμα: Ευχαριστημένος ο Μουρίνιο παρά την ήττα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Ρόμα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους.

Οι “τζιαλορόσι” ηττήθηκαν 1-0 στο συγκεκριμένο ματς, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του, τον ευχαρίστησαν.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: “Μπορώ να πω μόνο ότι είδα μια σπουδαία Ρόμα απόψε. Αυτό είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Προφανώς, μιλάμε για μια ήττα και για μηδέν βαθμούς, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είδα μια σπουδαία Ρόμα σε κάθε επίπεδο. Όλα τα λόγια που ακούσαμε από τη Γιουβέντους στα αποδυτήρια, ελπίζω να τα πουν και δημόσια. Γνωρίζουν πόσο υπέφεραν από εμάς. Συγχαρητήρια για την οργάνωση, τη σκληρή δουλειά, σε όσους έπαιξαν παρά τα προβλήματα τραυματισμού και τις απουσίες λόγω διεθνών υποχρεώσεων”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είδα κουράγιο, αυτοπεποίθηση, πίστη. Φυσικά, η ήττα πάντα είναι ήττα, αλλά αν κοιτάξω το πρότζεκτ, αυτό σημαίνει ότι κοιτάζω την ανάπτυξη της ομάδας με την πάροδο του χρόνο. Μπορεί να το βλέπω διαφορετικά από εσάς, αλλά είδα μια ομάδα που άξιζε να κερδίσει στο τέλος. Πριν πολλά χρόνια είχα κερδίσει εδώ χωρίς να παίξουμε πολύ καλά, τώρα χάσαμε παίζοντας πολύ καλά και αυτό δείχνει ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.