Άσλεϊ Κοόυλ για Ιμπραχίμοβιτς: “Διπλή προσωπικότητα”

Ο πρώην συμπαίκτης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Λος Άντζελες, Άσλεϊ Κόουλ, εξήγησε πως προσωπικότητά του Σουηδού αλλάζει μπροστά στα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην Άγγλος διεθνής αμυντικός, έπαιξε με τον Ιμπραχίμοβιτς στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες την σεζόν 2018-2019. Ο 40χρονος μίλησε για τον χρόνο που πέρασε με τον Ζλάταν και αποκάλυψε ότι ο επιθετικός της Μίλαν ήταν απόλυτα ειλικρινής με τους συμπαίκτες του στο MLS.

“Έχει δύο προσωπικότητες, μαζί μας στα αποδυτήρια ήταν λαμπρός, ήσυχος, πολύ ταπεινός, αλλά για τα μέσα ενημέρωσης ήταν ο Θεός”, είπε ο Κόουλ «Είχε στιγμές που θα ερχόταν στα αποδυτήρια και θα έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους, πχ. δεν μπορείς να τρέξεις, είσαι αργός, αλλά μπροστά στα μέσα ενημέρωσης η προσωπικότητά του άλλαξε».

Ο Κόουλ που φόρεσε και το περιβραχιόνιο των Γκάλαξι, θυμήθηκε πως υπήρξε μια φορά που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια «Προσπάθησε μια φορά, σήκωσε τα χέρια του στον αέρα. «Και είπα:« Κάτω τα χέρια σου », ήμουν πολύ σοβαρός, ειλικρινά. «Σκεφτόμουν:« Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μην απλώσεις και χέρι”.

Ο Σουηδός επιθετικός γύρισε στις προπονήσεις και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, ίσως παίξει κόντρα στη Λάτσιο αυτό το Σαββατοκύριακο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.