Μίλαν: Ανακοίνωσε και Μπακαγιόκο! (pics)

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Τιεμούε Μπακαγιόκο από την Τσέλσι με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Νάπολι, υπέγραψε με τους ροσονέρι και επέστρεψε με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια με δυνατότητα αγοράς υπό προϋποθέσεις.

«Η Μίλαν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Τιεμούε Μπακαγιόκο από την Τσέλσι σε δανεισμό δύο ετών, το οποίο θα μπορούσε να μετατραπεί σε υποχρέωση εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις», γράφει ο σύλλογος σε επίσημη ανακοίνωση.

«Γεννημένος στο Παρίσι στις 17 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ρεν και στη συνέχεια έπαιξε σε Μονακό, Τσέλσι και Νάπολι πριν επιστρέψει στη Μίλαν, όπου είχε παίξει ήδη κατά τη σεζόν 2018/19, με 42 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ ».

Ο Μπακαγιόκο πραγματοποίησε τις ιατρικές του εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο . Ο Μπακαγιόκο έπαιξε 44 φορές με τη Νάπολι την προηγούμενη περίοδο και βοήθησε τον σύλλογο να τερματίσει πέμπτος στη Serie A, έναν βαθμό πίσω από τις θέσεις του Champions League. Έφτασε στην Τσέλσι από τη Μονακό τον Ιούλιο του 2017 για 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να εδραιωθεί με τους Λονδρέζους και δόθηκε στην Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.