Γιουβέντους: Σφήνα στην απόκτηση του Ντεπάι

Σύμφωνα με ισπανικές εφημερίδες η Γιουβέντους προσφέρει στον Μέμφις Ντεπάι χρήματα που η Μπαρτσελόνα δεν μοιάζει διατεθειμένη να δώσει στον Ολλανδό.

Ο αρχηγός της Λιόν έμεινε ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του με τη Λιόν ολοκληρώθηκε και ετοιμάζεται για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Από την στιγμή που ο Ρόναλντ Κούμαν παρέμεινε στην Βαρκελώνη, αρκετοί θεώρησαν πως οι Καταλανοί είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, όμως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.

Η Γιουβέντους εκμεταλλευόμενη τον δισταγμό της Μπαρτσελόνα να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσπαθεί να πείσει τον Ντεπάι να μετακομίσει στο Τορίνο προσφέροντας 3 εκατομμύρια περισσότερα το χρόνο στις απολαβές του.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα ξεκινήσει πόλεμο με την Γιουβέντους και επιμένει στην αρχική της προσφορά με την ελπίδα πως ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει στο Καμπ Νόου. Σε περίπτωση που επιλέξει την Γιουβέντους η Μπαρτσελόνα θα υποστεί ακόμα μια μεγάλη ήττα καθώς πρόσφατα έχασε τον Τζίνι Βαινάλντουμ που πήγε ελεύθερος στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.