Παρουσιάστηκε ο Ντε Φράι

Ποδοσφαιριστής της Λάτσιο είναι και τυπικά ο Στέφαν Ντε Φράι, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ομάδα της Ρώμης.

Ποδοσφαιριστής της Λάτσιο είναι και τυπικά ο Στέφαν Ντε Φράι, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ομάδα της Ρώμης. Ο 22χρονος Ολλανδός μετά τη συμφωνία της Λάτσιο με τη Φέγενορντ βρέθηκε στην Ιταλία και αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με ετήσιες απολαβές 3 εκατομμύρια ευρώ και παρουσιάστηκε από την ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Βλέπω όλους τους οπαδούς γύρω μου και αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πως θα δίνω τα πάντα για αυτή την ομάδα. Ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες για την απόκτηση μου, όπως εγώ διάλεξα να αγωνιστώ στη Λάτσιο και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Η Λάτσιο με είχε παρακολουθήσει πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και είχε εκφράσει ενδιαφέρον για εμένα. Αυτό είναι το σωστό μέρος για να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Είμαι ενθουσιασμένος με την υποδοχή των φιλάθλων στο αεροδρόμιο και την αγάπη τους», δήλωσε ο Ντε Φράι κατά την παρουσίαση του από τη Λάτσιο.

Σημειώνεται πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, μετρώντας 135 συμμετοχές και επτά γκολ. Με την Εθνική Ολλανδίας έχει 19 συμμετοχές και μόλις ένα τέρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.