Νάπολι: Δεν θα κάνει «επανάσταση» ο Σπαλέτι

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας τη Νάπολι.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο 62χρονος τεχνικός παρέμενε ανενεργός και η Νάπολι του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στον υψηλό ανταγωνισμό. Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές του ιταλικού Τύπου, εκτιμά ότι το έμψυχο δυναμικό των «παρτενοπέι» είναι πολύ καλό και λίγες οι κινήσεις ενδυνάμωσης που πρέπει να γίνουν.

Ο Σπαλέτι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Νάπολι, αλλά οι «ατζούρι» έχουν την επιλογή να παρατείνουν την παραμονή του στο κλαμπ, μέχρι το 2025. Ο μισθός των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως του Ιταλού προπονητή θα αυξηθεί στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και θα μπορούσε να φτάσει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ εάν η Νάπολη πάρει εισιτήριο για το Champions League ή εάν κερδίσει το Scudetto.

Η «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι ο Σπαλέτι θέλει λίγες προσθήκες, προκειμένου η ομάδα του να κυνηγήσει με πολλές πιθανότητες, μία θέση στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο Σπαλέτι γνωρίζει ότι ένας ή δύο παίκτες θα μπορούσαν να φύγουν καθώς η Νάπολι πρέπει να περικόψει τους μισθούς κατά 30%. Πολλές ομάδες θέλουν τους Καλιντού Κουλιμπαλί και Φαμπιάν Ρουίθ και εάν φύγουν θα αντικατασταθούν επαρκώς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.