Ίντερ-Ρόμα 3-1: Ασταμάτητοι οι πρωταθλητές! (hls)

Η Ρόμα είχε τις ευκαιρίες για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μιλάνο, όμως το σύνολο του Κόντε εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη.

Οι πρωταθλητές στο 100ο παιχνίδι του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο τους έκαναν 7 αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Σαμπντόρια, ωστόσο δεν επηρεάστηκαν ούτε κατά τι στη ροή και στη δημιουργία τους.

Στο 11′ πέτυχαν ένα υπέροχο γκολ ύστερα από περίφημη ομαδική προσπάθεια, με τον Νταρμιάν να δίνει την ασίστ και τον Μπρόζοβιτς να ανοίγει το σκορ.

Στο 20′ ο Λουκάκου με την 11η ασίστ στη Serie A, έδωσε την ευκαιρία στον Βεσίνο να σκοράρει για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. 

Ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας βρήκε το γκολ με τον Μχιταριάν στο 31′, με τον Τζέκο να ανοίγει το διάδρομο για τον Αρμένιο, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν δοκάρι με τον Τζέκο στο 56′ και σπουδαίες στιγμές με τους Κριστάντε, Ελ Σαραουί, ωστόσο ένα υποδειγματικό transition της Ίντερ στο 90′ έφερε το 22ο γκολ του Λουκάκου με τον Χακίμι να δίνει έτοιμο γκολ στον Βέλγο για το τελικό 3-1.

Πλέον η Ρόμα, μετά τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής, δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από την 7η θέση που οδηγεί στα play off του Conference League, έχει διαφορά 2 βαθμών από την 8η Σασουόλο κι απομένουν δύο αγωνιστικές.

Στα αξιοσημείωτα η ένταση όταν έγινε αλλαγή ο Λαουτάρο Μαρτίνες από τον Κόντε, με τους δύο άνδρες να…ανταλλάσσουν κουβέντες.

Ίντερ (3-5-2): Ράντου, Ντ’ Αμπρόζιο, Ρανόκια (αρχ.), Σκρίνιαρ, Νταρμιάν (78′ Γιανγκ), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (59′ Σένσι), Πέρισιτς (59′ Χακίμι), Λουκάκου, Σάντσες (36′ Μαρτίνες, 77′ Πιναμόντι)

Προπονητής: Αντόνιο Κόντε

Ρόμα (4-3-2-1): Φουζάτο, Κάρσντορπ (88′ Μπρούνο Πέρες), Μαντσίνι, Κουμπούλα, Σαντόν, Κριστάντε (77′ Βιγιάρ), Ντάρμποου (88′ Πέρεθ), Πέδρο (46′ Ελ Σαραουί), Πελεγρίνι (αρχ.), Μχιταριάν, Τζέκο

Προπονητής: Πάουλο Φονσέκα 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.