Νάπολι-Ουντινέζε 5-1: Ανέβηκε δεύτερη και περιμένει (hls)

Η Νάπολι ήταν σε ακόμη ένα ματς απολαυστική, επικράτησε με σκορ 5-1 της Ουντινέζε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση μεταφέροντας την υποχρέωση της νίκης στην Αταλάντα και τη Μίλαν τις οποίες προσπέρασε

Μπορεί η Νάπολι να είχες δυσκολίες απέναντι στη σφιχτή διάταξη της Ουντινέζε και να μην έβρισκε χώρους στην αρχή του ματς, όμως η ποιότητα της στην επίθεση αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά απαράμιλλη.

Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι ολοκλήρωσε την ενέργεια του Βίκτορ Οσίμχεν στο 28ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φαμπιάν Ρουίθ με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής πραγματοποίησε το 2-0.

Ο Στέφανο Οκάκα επίσης με πολύ ωραίο τρόπο κράτησε ζωντανή την ελπίδα μειώνοντας πριν το τέλος του ημιχρόνου για την ομάδα του Λούκα Γκότι.

Το λάθος του Χουάν Μούσο έδωσε την ευκαιρία στον Ίρβιν Λοσάνο να αποκαταστήσει τη διαφορά των δύο τερμάτων για τη Νάπολι στο 56ο λεπτό και η κεφαλιά του Κώστα Μανωλά στο 65ο λεπτό έβαλε τις βάσεις για το 4-1 από τον Τζιοβάνι ντι Λορέντζο.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε έφτασε μια ανάσα από το 5-1 στο 77ο λεπτό, το σουτ όμως που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η προσπάθεια του δεν είχε την ίδια κατάληξη αλλά τα δίχτυα για να φτάσει τα 18 γκολ ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.